ovo-je-najbolja-haljina-na-svetu:-sve-zene-zaljubile-su-se-u-nju-na-prvi-pogled,-a-nosi-se-bez-grudnjaka

Ovo je najbolja haljina na svetu: Sve žene zaljubile su se u nju na prvi pogled, a nosi se bez grudnjaka

Popularna trendseterka Aleksa Čang toliko je oduševljena njom da ju je na Instagramu nazvala – „najboljom haljinom na svetu“!

Ako pitate trendseterku Aleksu Čang kako izgleda modno savršenstvo, ona će vam pokazati baš ovu haljinu, a mnoge njene koleginice jednako su očarane jednostavnim modelom.

Popularna trendseterka Aleksa Čang toliko je oduševljena njom da ju je na Instagramu nazvala – „najboljom haljinom na svetu“!

U pitanju je slip haljinom: s tankim „špageti“ bretelama, srcolikim dekolteom, koji prati liniju tela i omogućava koži da diše na najvećim temperaturama.

Ova haljina dostupna je u mini i midi varijantama i u beloj, crnoj, svetloroze, šampanj i boji slonovače, a za kratku verziju je potrebno izdvojiti 525 evra, dok ona koja pada ispod kolena košta 620 evra.

Ovaj model haljina nastao je 2018. godine, a Ana Oktober kaže da je želela savršenu slip haljinu za sebe jer, iako ih na tržištu ima mnogo, nikada nije pronašla svoj idealni model.


– Kod slip haljine uvek brinete kako ćete nositi donji veš, pa sam ovu dizajnirala s ugrađenim grudnjakom, što je čini izuzetno udobnom i jednostavnom za nošenje – ponosna je kreatorka.

Read More


Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.