osjetila-je-neugodan-miris-svog-muza:-optuzila-ga-je-da-se-ne-kupa,-u-pitanju-je-bila-opaka-bolest

Osjetila je neugodan miris svog muža: Optužila ga je da se ne kupa, u pitanju je bila opaka bolest

Autor: F.F

Joy Milne sve češće primjećivala je neugodan miris na svom suprugu Wesu i stalno mu je ukazivala na to da nešto nije u redu. Optuživala ga je da se ne kupa redovito i hitno mora promijeniti higijenske navike. Ipak, na kraju se ispostavilo da uopće nije problem u njegovoj higijeni, nego u bolesti s kojom se njezin suprug borio, kao i s njezinom nevjerojatnom moći njuha.

“Svo vrijeme suprug je negirao moje optužbe, ali taj neugodni miris nije me napuštao. Osjećala sam smrad posvuda oko sebe, cijela soba je bila ispunjena specifičnim mirisom koji je bio nepodnošljiv”, rekla je Joy, prenosi The Guardian. Odlučili su posjetiti liječnika, a tada je Wesovo stanje dobilo dijagnozu – Parkinsonova bolest.

Osjetila je bolest

Joy i Wes počeli su sudjelovati na grupnim sastancima pacijenata koji se bore s ovom neurodegenerativnom bolešću. Joy je brzo shvatila da na tim sastancima osjeća isti miris koji je primijetila na svom suprugu. Istraživači Parkinsonove bolesti, nisu bili sigurni u tvrdnje žene, pa su proveli niz testova kako bi provjerili njezin njuh, ali Joy je svaki test savršeno prošla.

Ako ne osjećate glad ujutro, moguće da imate problem: Evo na što morate obratiti pozornost

Znanstvenici sada vjeruju da Parkinsonova bolest uzrokuje suptilne promjene na našoj koži, što objašnjava neobičan miris koji je Joy osjećala cijelo vrijeme. Ovo otkriće omogućava rano dijagnosticiranje ove kronične bolesti.

Autor:F.F

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.

Read More