9-brutalno-iskrenih-razloga-zasto-ti-se-muskarac-vise-nije-javio

9 brutalno iskrenih razloga ZAŠTO ti se muškarac više NIJE JAVIO

Da li ste ikada izašli na sastanak sa muškarcem koji vam se dopao i bili sigurni da ste oboje „kliknuli“. Stvari su išle dobro, a ti si otišla kući nadajući se da će te pozvati na drugi sastanak. Međutim, on je jednostavno nestao ili te je kontaktirao još nekoliko puta, a zatim prestao da se javlja.

Kada muškarci nestanu, to nije slučajnost. Ono što ne shvatate je da možda dajete nesvesne signale koji mu govore da beži glavom bez obzira. Ako se čini da ne možete da naterate momka da vas ponovo pozove nakon što izađete na sastanak, vreme je da pogledate šta se dešava ispod površine.

Lorna Pul, internacionalni kouč i profesionalni govornik, koja ohrabruje žene da slede svoje želje i snove, podelila je 9 brutalno iskrenih razloga zašto vam se muškarac više nije javio:

1. On uopšte nije bio zainteresovan za tebe

Muškarci povremeno provode vreme sa ženama za koje nemaju nameru da se dublje investiraju, jednostavno jer im tako odgovara u datom momentu i to najčešće nema nikakve veze sa nečim što si ti rekla ili uradila.

2. Nagovestila si da ti otkucava biološki sat

U fazi upoznavanja, većina muškaraca će pobeći na bilo koji pomen bebe.

3. Spomenula si da želiš da se udaš – uskoro

Slično kao i za bebe, ukoliko se prerano potegne priča o venčanju, većina muškaraca će pobeći.

4. Ponašala si se kao „jedan od momaka“

Ukoliko si se ponašala kao da možeš sve sama i da ti niko ne treba, on je samo rešio da ti tu želju i ispuni.

5. Umanjila si njegovu muževnost

Muškarci vole da se osećaju kao muškarci u vezi, da rade lepe stvari da devojke, pa je najbolje prepustiti se i to im dozvoliti.

Ilustracija; Foto: Ground Picture/Shutterstock

6. Uradili ste sav posao

Muškarce ne privlači žena koja ga zove, šalje mu poruke, a zatim diktira uslove veze, kako bi bila sigurna da neće pobeći. On će to tolerisati, ali verovatno nije toliko uložen u ishod kao vi.

7. Zabavljanje s tobom mu je bilo previše posla

Ukoliko si previše zauzeta poslom, a njemu je teško da se uklopi u tvoj raspored, možda bi trebalo malo da budeš fleksibilnija.

8. On ima svoje probleme

Muškarci takođe nekada imaju probleme i jednostavno nestanu jer ne mogu da hendluju više stvari odjednom.

9. Pokazala si svoju nesigurnu stranu

Samouverena si dok ga ne dobiješ, a onda sve tvoje nesigurnosti i sumnje u sebe izlaze na videlo. Postaješ ljubomorna, započinješ svađe ili praviš dramu.

Uradićeš sve da sabotiraš vezu i što ga više voliš i što se on bolje ophodi prema tebi, to će biti gore. Zapamtite, ovakvo ponašanje vas nikuda ne vodi. Držite nesigurnu devojku na odstojanju.

Read More


Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.