da-li-ste-ikada-bili-u-pekari-koja-izgleda-kao-teretana?-umesto-tegova-koriste-poslastice,-a-evo-kako-izgleda-i-gde-se-nalazi…-(video)

Da li ste ikada bili u PEKARI koja izgleda kao TERETANA? Umesto tegova koriste poslastice, a evo kako izgleda i gde se nalazi… (VIDEO)

U Šangaju je otvorena pekara nudake koja izgleda kao teretana, a u njoj se sve vrti oko – kroasana.

Nudake Haus Nowhere Shangai je kafić, pekara i umetnička instalacija, u kojoj se odaje počast kroasanima kojih ovde ima u svim veličinama, a ovo je idealna lokacija za sve ljubitelje tog peciva.

Raj za ljubitelje kroasana

Budući da je ovaj prostor zamišljen kao teretana, ovde ćete pronaći ogromne tegove u obliku kroasana, medicinke u obliku kroasana, pa i rukavice za boks koje izgledaju kao kroasani, takođe i trake za trčanje koje na sebi imaju jedan veliki kroasan.

Ovde ćete takođe moći i da sednete na jednu od fotelja ili na trosed koji izgleda kao sveže pečeno pecivo, a tu se nalazi i cela jedna polica sa trofejima, loptama i tegovima u obliku kroasana.

Nažalost, eksponati nisu jestivi, koliko god primamljivo izgledali, ali u ovom kafiću, koji je ujedno i pekara, možete naručiti sveže pečene kroasane i kafu. Poseban specijalitet je vruća čokolada u koju možete umočiti kroasane.

Read More


Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.