oglasio-se-rhmz-posle-poplava-u-beogradu:-kada-prestaje-nevreme?

Oglasio se RHMZ posle poplava u Beogradu: Kada prestaje nevreme?

Info

Dok se Beograd još uvek oporavlja od sinoćnih kataklizmičnih scena, stiglo je najnovija objava Republičkoh hdrometeorološkog zavoda Srbije.

Ilustracija Foto: Dragan Mujan/Shutterstock

28.6.2024.|9:23

Izvor: B92.net

Kako je navedeno na sajtu RHMZ-a, tokom jutra na području Mačvanskog i Kolubarskog okruga, kao i u Šumadiji, pojava kiše i lokalnih pljuskova.

Ali, sudeći prema najavi RHMZ-a, moći ćemo malo i da odahnemo,jer se prognozira da, nakon jakih nepogoda koje su područje Srbije i Beograda zahvatile u prethodnih 48 sati, danas se očekuje postepeno smanjenje intenziteta i čestine intenzivnih grmljavinskih razvoja, iako se padavine očekuju i dalje, pa na snazi ostaje žuti meteoalarm (potencijalno opasna pojava).

Jako nevreme pogodilo Srbiju: Služba za vanredne situacije MUP-a imala pune ruke posla - povređena jedna osoba! Novi voz

Info

Novi voz „Soko“ ide u Prag

Novi elektromotorni kineski brzi voz „Soko“, koji je nedavno stigao u Srbiju, sutra kreće u Prag na sertifikaciju u skladu sa pravilima Evropske železničke agencije, kako bi mogao da saobraća brzom prugom između Beograda i Budimpešte.

27.6.2024. 9:21

Drastično Osmaci danas podnose listu želja za upis u srednju školu OPREZ PRI VOŽNJI! Mogućnost jakih pljuskova i olujnog vetra Ko će nadoknaditi štetu stanarima čiji su stanovi izgoreli u požaru na Novom Beogradu? Advokat dao savete kako postupiti... (VIDEO)

Ako ste propustili

Izbor za najlepšu Kosovku devojku

150 minuta

Izbor za najlepšu Kosovku devojku

Kosovka devojka, inspiracija mnogim umetnicima, legendarna je ličnost epskih narodnih pesama. Po predanju ona je lutala po bojnom polju, tražeći verenika nakon Kosovske bitke i vodom iz kondira, pojila ranjene junake koje je sretala.

Da li je fakultet karta za dobar posao?

150 minuta

Da li je fakultet karta za dobar posao?

Godinama unazad fakulteti više nisu u trendu, ali izbor fakulteta i dalje utiče na tržište rada. O ovoj temi razgovarali smo sa Jelenom Jevtović ispred Unije poslodavaca Srbije i Nikolom Jagodićem, stučnjakom za digitalni marketing.

Read More


Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.