ako-zelite-da-posetite-kaubojski-grad,-ne-morate-da-idete-u-teksas!-srbija-je-dobila-svoje-indijansko-selo-–-el-paso-na-vrhu-zlatibora-i-izgleda-ovako…-(video)

Ako želite da posetite KAUBOJSKI GRAD, ne morate da idete u Teksas! Srbija je dobila svoje indijansko selo – El Paso na vrhu Zlatibora i izgleda ovako… (VIDEO)

Najpoznatije likove koje pamtimo iz ovakvih filmova, upravo je oživeo Milija Čumić u jedinstvenom gradu na vrhu Zlatibora – El Paso.

Samo ovde, u ovom delu sveta, postoji jedinstveno indijansko selo po kom se „šepure“ kauboji i „švrćkaju“ Indijanke, sa „vinčersterkama“ u rukama i podgrejanim viskijem koji se zove šljivovica.

Sve je skoro realno i liči na nekadašnji „divlji Zapad“ u kom očas posla neko „omasti“ konopac ili bude prosviran strelom namazanom žabljim otrovom.

Bio sam u Teksasu, kada je dobio inspiraciju da napravi Teksas na vrhu Zlatibora.

„Imao sam želju, jer sam u tome video lepu turističku ponudu. Slučajno sam na internetu našao čoveka Radeta koji je danas šerif na ovom imanju. Upoznao sam ga i danas smo veliki prijatelji“, započeo je priču Milija.

Rade je pravio razne predmete, verne kopije iz teksaških filmova i zahvaljujući njegovom talentu Srbija je dobila indijansko selo.

Ono se sastoji iz dve celine – kaubojski grad, u kom su smeštene prodavnice, kočije, a čak imaju i vešala, i srpsko selo koje broji nekoliko kuća-apartmana namenjenih turistima, koji imaju želju da spavaju u kućama poznatih ličnosti iz srpske istorije.

Postoji kuća Vuka Karadžića, Nikole Tesle, Emira Kusturice, Novaka Đokovića i drugih, i svaka se razlikuje po kvadraturi, pa za svakog turistu koji želi da se odmori ovde i oseti miris teksaških vinčesterki, ima ponešto.

Ako u grad El Paso dolazite sa većim društvom, tu su i mesta za sedenje oko logorske vatre koja se pali svake večeri.

Grad takođe ima i nekoliko vigmana, u koje nas je sprovela jedna od Indijanki.

„El Paso“ postoji već četiri godine, a kako izgleda, detaljnije u nastavku:

Read More


Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.